Vejce v kelímcích s dušenými ledvinkami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
276 mg
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, pokrájené ledvinky, osolíme, podusíme a odstavíme z ohně.
  • 2
    Na dno kelímku vložíme čtvrtinu ledvinek, rozklepneme vejce, osolíme, přidáme lžíci smetany. Posypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme máslem.
  • 3
    Vaříme v troubě ve vodní lázni 8 až 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.