Vejce v kelímcích se špenátem

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, špenát, osolíme, podusíme a odstavíme z ohně.
  • 2
    Na dno kelímku vložíme čtvrtinu špenátu, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme lžíci smetany. Posypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme máslem.
  • 3
    Vaříme v troubě ve vodní lázni 8 až 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.