Vejce v kelímcích se žampiony
25 min.
Ingredience
- 5gramůPetržel - nať
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 4lžíceSmetana 16% (pochoutková)
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony, osolíme a podusíme.
- 2Na dno každého zapékacího kelímku vložíme čtvrtinu žampionů, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme lžíci smetany. Povrch zakapeme máslem a ve vodní lázni v troubě vaříme asi 8-10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Vejce v kelímcích se žampiony
Žampiony chutnají celé rodině takže musíme určitě vyzkoušet 😁
Anonymní uživatel
ne 18. 6. 2017
Vejce v kelímcích se žampiony
Houby máme moc rádi,díky za recept