Vejce v kelímku se sardelemi
40 min.
Ingredience
- 30gramůSardelové řezy
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Keramické zapékací mističky vymažeme máslem a do každé vyklepneme jedno vejce. Osolíme, opepříme a na každé vejce položíme jeden sardelový řez a několik proužků sýru. Zbylé sardelové řezy utřeme s máslem.
- 2Mističky srovnáme na plech a dáme péci do trouby. Když vejce ztuhnou, dáme do každé mističky ještě kousek sardelového másla a dopečeme.
- 3Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.