Vejce zapečená v houbové omáčce

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle na pánvi. Přidáme očištěné, nakrájené houby, vysmahneme, zaprášíme moukou, osmažíme a zalijeme vodou s Vegetou. Vše osolíme, opepříme a povaříme.
  • 2
    V zahoustlé omáčce vyhloubíme 4 důlky, vklepneme do nich vejce, bílky osolíme a dáme do trouby zapéci.
  • 3
    Asi po 5 minutách vejce pokapeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a prudce zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.