Vejce zapečená v šunkové omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
316 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si z másla a mouky světlou jíšku. Zředíme ji mlékem, osolíme, opepříme a krátce povaříme.
  • 2
    Nakrájíme šunku na jemné kratší nudličky a přidáme do omáčky.
  • 3
    Vymažeme máslem 4 zapékací misky, do kterých rozdělíme připravenou omáčku a do každé rozklepneme po jednom vejci. Vejce osolíme a dáme péct do vyhřáté trouby, až nám bílky ztuhnou.
  • 4
    Podáváme s bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.