Velikonoční předkrm
30 min.
Ingredience
- 2litryVoda pitná
- 100gramůČervená řepa
- 100gramůTuřín
- 100gramůSýr kozí
- 30gramůKřen
- 0,5decilitrOlej olivový extra panenský
- 0,5decilitrBalsamico ocet
- 10gramůOregano čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu a tuřín očistíme, umyjeme a zvlášť uvaříme. Uvařené vyndáme z vody, zchladíme a nakrájíme na úhledné kolečka, která střídavě naaranžujeme na talíř, kam ještě přidáme na tenké kolečka nakrájený sýr a jemně nastrouhaný křen.
- 2Vše posypeme oreganem, polijeme octem a olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.