Velikonoční vaječný salát s křenovou zálivkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka, křen jemně nastrouháme, salát i čekanku natrháme na širší proužky. Olej smícháme se smetanou, octem, cukrem, solí a pepřem.
  • 2
    Promícháme křen s cibulí, přelijeme zálivkou a necháme alespoň půl hodiny uležet.
  • 3
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, poklademe rozpůlenými, natvrdo uvařenými vejci a přelijeme zálivkou. Vychladíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.