Velikonoční vejce plněná nivou, paštikou a hořčicí

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
46 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1000 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat, sýr nastrouháme. Rajčata opláchneme a nakrájíme na měsíčky.
  • 2
    Vejce oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky, nastrouháme je, osolíme, opepříme a utřeme se změklým máslem. Třetinu žloutků umícháme se strouhaným sýrem dohladka, třetinu s paštikou, kterou ochutíme mletou paprikou a poslední třetinu vymícháme s hořčicí.
  • 3
    Hotové náplně plníme do bílků a pod fólií necháme v chladničce vychladit.
  • 4
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, poklademe plněnými půlkami vajec, obložíme kornoutky ze šunky a salámu a měsíčky rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.