Velmi pikantní sýrová směs

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
64 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olomoucké tvarůžky nakrájíme na čtvrtky, pivní sýr a romadúr nakrájíme na silné plátky a nivu na kostky o hraně 2 cm. Vše zlehka promícháme s česnekem nakrájeným na plátky, nasekanou petrželkou, kmínem, mletou paprikou a bobkovým listem a černým pivem. Směs postupně vkládáme do uzavíratelné sklenice, prokládáme plátky cibule a feferonkami a zalijeme olejem, aby byly sýry potopené. Sklenici uzavřeme a necháme uležet v chladničce čtyři až šest dní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.