Velšský pamlsek

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu rozpálíme na 250 °C. Ze sýra odkrojíme kůru a zbytek nastrouháme.
  • 2
    V hrnci necháme rozpustit máslo, zalijeme pivem a na silném ohni zahřejeme. Za stálého míchání necháme v tekutině rozpustit sýr. Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a worcestrem.
  • 3
    Tousty naskládáme na plech vyložený pečicím papírem, navrstvíme na ně sýrovou hmotu a v troubě cca 4-5 minut zapečeme. Ihned teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.