Vepřová hlava jako ovar

120 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
61 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
967 mg
Cukr
535 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou hlavu bez štětin omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou tak, aby byla akorát ponořená, osolíme, přidáme dvě celé cibule, celý pepř, přivedeme k varu a vaříme velmi zvolna přibližně hodinu a půl. Hlavu vyndáme, naporcujeme, zvlášť odřízneme rypáček, ouška, lalok. Porce masa vložíme do velké servírovací mísy, dáme doprostřed stolu a každý strávník si bere to, co má rád.
  • 2
    Spolu s masem podáváme strouhaný křen a hořčici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.