Vepřová játra grilovaná v troubě

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
20 mg
Vápník
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná, odblaněná a omytá játra nakrájíme na plátky a protkneme proužky slaniny. Játra opepříme, potřeme olejem a grilujeme v troubě pod grilem z každé strany asi 4 minuty.
  • 2
    Hotová játra osolíme a upravíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 15. 12. 2017
Vepřová játra grilovaná v troubě
Moc jsme si pochutnali,přidáno trochu česneku,majoran..a s cibulí ,hořčicí chlebem..Nam,nam,jo a červené víno!!!!Eva😋