Vepřová játra na cibulce

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra očistíme a nakrájíme na tenčí kousky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme játra, pepř, osmahneme a dusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání, doměkka.
  • 3
    Zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme a povaříme.
  • 4
    Solíme až nakonec, podáváme s brambory, rýží nebo pečivem a kompotem nebo zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
so 21. 1. 2017
Uživatel uvařil tento recept
Pochutnali jsme si.