Vepřová játra na cibulce
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžíceOlej stolní
- 500gramůJátra vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Játra očistíme a nakrájíme na tenčí kousky.
- 2Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme játra, pepř, osmahneme a dusíme ve vlastní šťávě za občasného zamíchání, doměkka.
- 3Zaprášíme moukou, osmahneme, trochu podlijeme a povaříme.
- 4Solíme až nakonec, podáváme s brambory, rýží nebo pečivem a kompotem nebo zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
so 21. 1. 2017
Uživatel uvařil tento recept
Pochutnali jsme si.