Vepřová játra pečená na cibulce

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
428 mg
Cukr
857 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 17. 12. 2017
Vepřová játra pečená na cibulce
Zatím jsme smažili a dusili.... Kdy prosím budeme péct, jestliže játra mají být pečená ?