Vepřová játra pečená na cibulce
40 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 1000gramůJátra vepřová
- 120gramůTuk
- 2gramyKmín celý
- 1gramPepř černý mletý
- 1gramMajoránka
- 20gramůSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
428 mg
Cukr
857 mg
Postup přípravy
- 1Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.
- 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.
- 3Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 17. 12. 2017
Vepřová játra pečená na cibulce
Zatím jsme smažili a dusili....
Kdy prosím budeme péct, jestliže játra mají být pečená ?