Vepřová játra po francouzsku

40 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná, na dílky nakrájená rajčata, oloupané jablko nakrájené na kousky a oloupanou cibuli nakrájenou na kostičky podusíme na 2 lžících oleje asi 10 minut. Směs osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem a bazalkou.
  • 2
    Na zbylém oleji opečeme plátky očištěných vepřových jater. Měkká játra osolíme a opepříme. Upravíme je na talíře a přelijeme zeleninovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.