Vepřová játra po francouzsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůJátra vepřová
- 4lžíceOlej rostlinný
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaBazalka
- 1kusJablka
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná, na dílky nakrájená rajčata, oloupané jablko nakrájené na kousky a oloupanou cibuli nakrájenou na kostičky podusíme na 2 lžících oleje asi 10 minut. Směs osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem a bazalkou.
- 2Na zbylém oleji opečeme plátky očištěných vepřových jater. Měkká játra osolíme a opepříme. Upravíme je na talíře a přelijeme zeleninovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.