Vepřová játra s lečem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
963 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na plátky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme očištěná, na kousky nakrájená játra a na kostičky nakrájené párky. Krátce orestujeme.
  • 2
    Potom přidáme lečo, podlijeme trochou horké vody a za stálého míchání vaříme doměkka.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme, opepříme a vmícháme mletou papriku a nasekaná, natvrdo uvařená vejce. Jen prohřejeme a ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.