Vepřová játra s vejci

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
34 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájíme nadrobno, vejce rozkvedláme v hrnku.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme k cibuli játra, orestujeme, zalijeme vejci, osolíme, opepříme a promícháme. Jakmile se vejce srazí, odstavíme. Játra s vejci rozdělíme na talířky a podle chuti dosolíme.
  • 3
    Podáváme s žitným tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.