Vepřová játra se sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
20 mg
Vápník
171 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá játra nakrájíme na plátky, vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a po obou stranách krátce osmahneme. Přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme ve vlastní šťávě.
  • 2
    Poloměkká játra poklademe plátky sýru a zakapeme worcesterem. Když se sýr začne tavit, přendáme játra na talíře, osolíme a podlijeme lžičkou šťávy.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem a obkládáme zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.