Vepřová játra se zakysanou smetanou
20 min.
Ingredience
- 600gramůJátra vepřová
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceZakysaná smetana
- 5lžicOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
20 mg
Cukr
228 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá játra nakrájíme na tenčí hranolky. Opečeme je po všech stranách na rozehřátém oleji.
- 2Opečená játra mírně opepříme, osolíme, upravíme na talíře a přelijeme rozmíchanou zakysanou smetanou.
- 3Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.