Vepřová játra se zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá játra nakrájíme na řízky, opepříme, lehce obalíme v hladké mouce, zprudka opečeme v pánvi na rozpuštěné slanině.
  • 2
    K opečeným játrům přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na nudličky rozkrájené papriky a omytá, na kolečka pokrájená rajčata. Dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 3
    Hotová játra podle chuti osolíme.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo se slaným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.