Vepřová játra smažená (minutka)

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
795 mg
Cukr
924 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra očistíme, opláchneme a odblaníme. Nakrájíme je na stejné plátky, naklepeme a okraje nařízneme.
  • 2
    Plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.
  • 3
    Játra osolíme ihned po vyjmutí z tuku.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.