Vepřová játra v jogurtové omáčce
30 min.
Ingredience
- 1lžíceCibule
- 500gramůJátra vepřová
- 50gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1šálekJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
66 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Plátky jater osmahneme po obou stranách dozlatova na rozškvařené, na kostičky nakrájené slanině.
- 2Přidáme cibuli, pepř a jogurt a povaříme asi 5 minut, bez pokličky.
- 3Přisolíme a podáváme přelité omáčkou z jogurtu.
- 4Jako přílohu volíme dušenou nebo vařenou rýži.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.