Vepřová kolena na pivu

135 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1570 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
131 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
573 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, kůži na kolenech nařízneme do mřížky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Kolena posypeme drcenými bobkovými listy, vložíme do mísy, přelijeme pivem a pod fólií přes noc marinujeme. Kolena občas otočíme.
  • 3
    Na pekáči na sádle zpěníme cibuli, vložíme marinovaná kolena, ze všech stran orestujeme, přilijeme pivo, přiklopíme a v předehřáté troubě pečeme zhruba dvě hodiny.
  • 4
    Když je maso téměř měkké, odklopíme a dopečeme, aby mělo křupavou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.