Vepřová krkovička s cuketou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
870 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou vepřovou krkovičku nakrájíme na kostky. Omytou, případně oloupanou cuketu nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    V kastrole na rozpáleném oleji opečeme maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek, necháme zesklovatět, okořeníme paprikou, chilli a osolíme. Podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Cuketu přidáme k masu a společně dusíme doměkka.
  • 4
    Šťávu dochutíme hořčicí a necháme jen přejít varem.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.