Vepřová kýta na smetaně

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
38 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
535 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osolíme a opečeme. Vložíme je na kořenovou zeleninu a osmaženou cibuli nakrájenou na plátky. Přidáme koření, podlijeme a udusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme na plátky nakrájený citron, hořčici a dáme do trouby upéci doměkka.
  • 3
    Maso vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou rozkvedlanou s moukou, povaříme a prolisujeme.
  • 4
    Podáváme s knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.