Vepřová kýta s kedlubnou

15 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
50 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Maso v míse osolíme, opepříme, promícháme se škrobovou moučkou, rozšlehaným bílkem a pod fólií necháme alespoň 3 hodiny v chladničce marinovat.
  • 3
    Odleželé maso na rozpáleném oleji za stálého míchání osmažíme spolu s kedlubnou. Poté vmícháme sojovou omáčku, cukr, citronovou šťávu a už jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.