Vepřová kýta s pórkem a žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Maso osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na pánvi na oleji.
  • 2
    Opečené maso vyjmeme a do výpeku přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a omytý, na nudličky nakrájený pórek. Zprudka osmahneme, vložíme maso, podlijeme vínem a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.