Vepřová kýta smažená na víně

23 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
797 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
66 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na silnější nudle, mandle spaříme, oloupeme a na másle orestujeme dozlatova, mražený hrášek prolijeme vodou a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi na rozpáleném oleji zprudka ze všech stran osmažíme maso, až zhnědne. K masu přimícháme hrášek a mandle. Na mírném plameni za stálého míchání minutu smažíme. Poté přimícháme kari koření, víno a jogurt. Dobře promíchanou směs 3 minuty povaříme. Hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.