Vepřová kýta v kedlubnách
60 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 200gramůVepřová kýta
- 400gramůKedlubna
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opečeme na oleji spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Maso osolíme a opepříme.
- 2Kedlubny oloupeme, nastrouháme na kolečka a přidáme k masu. Společně dusíme do měkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.