Vepřová kýta v marinádě

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
33 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané šalotky nakrájíme na kostičky a zalijeme je pivem. Přidáme kečup, rajčatový protlak, sůl, oba druhy pepře a vše promícháme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, potřeme je marinádou a necháme v chladničce asi 3 hodiny proležet.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády a po okapání grilujeme asi 12 minut po každé straně. Občas maso potíráme marinádou.
  • 4
    Podáváme s grilovanými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.