Vepřová líčka na tymiánu
135 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová líčka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceTymián čerstvý
- 50mililitrůVývar zeleninový
- 20gramůSádlo vepřové škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
905 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
96 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
182 mg
Vápník
9 mg
Postup přípravy
- 1Vepřová líčka očistíme, potřeme solí a pepřem, přidáme k nim sádlo, vše posypeme tymiánem a dáme péct do trouby na 80 stupňů doměkka. Líčka poté vyndáme z trouby, dáme je na pánev, přidáme sádlo z pekáče a líčka opečeme dozlatova. Poté přidáme vývar a krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.