Vepřová ovarová hlava
80 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1gramPepř černý celý
- 3000gramůVepřová hlava
- 40gramůSůl
- 5litrůVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
72 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
425 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou hlavu pečlivě opálíme, očistíme a vydrhneme kartáčem ve vlažné vodě. Opláchneme ji, vložíme do vařící vody, osolíme a přidáme pepř a rozkrájenou cibuli. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
- 2Uvařenou vepřovou hlavu vyjmeme a vykostíme.
- 3Při podávání pokrm porcujeme tak, aby bylo v každé porci maso z jednotlivých částí hlavy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.