Vepřová panenka na víně

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na malé hranolky, nakládané okurky na nudličky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vepřovou panenku prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a vcelku ji osmažíme v rozpáleném másle ze všech stran. Maso vyjmeme, na máslo nasypeme mouku, promícháme, zalijeme vínem, přidáme rajčata, okurky, nakládanou zeleninu, přiložíme maso, podle potřeby dolijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a obložíme dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.