Vepřová panenka plněná krevetami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou panenku rozklepeme na plátky, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátky sýru a na ně plátky šunky. Na šunku položíme listy omytého čínského zelí a očištěné a omyté krevety. Plátky svineme do rolády, dobře upevníme a propíchneme špejlí.
  • 2
    Připravené rolády opečeme na pánvi na rozpáleném oleji po všech stranách a potom je dáme zapéct do trouby.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme a do pánve přidáme kukuřici, hořčici a přilijeme smetanu. Vše krátce povaříme.
  • 4
    Plněnou panenku nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.