Vepřová panenka plněná krevetami
55 min.
Ingredience
- 120gramůKrevety tygří - loupané
- 400gramůVepřová panenka
- 1šálekKukuřice mražená
- 1šálekSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůŠunka dušená
- 0,5kusZelí čínské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou panenku rozklepeme na plátky, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátky sýru a na ně plátky šunky. Na šunku položíme listy omytého čínského zelí a očištěné a omyté krevety. Plátky svineme do rolády, dobře upevníme a propíchneme špejlí.
- 2Připravené rolády opečeme na pánvi na rozpáleném oleji po všech stranách a potom je dáme zapéct do trouby.
- 3Měkké maso vyjmeme a do pánve přidáme kukuřici, hořčici a přilijeme smetanu. Vše krátce povaříme.
- 4Plněnou panenku nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.