Vepřová panenka s chřestem a cuketou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
38 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnku přivedeme vodu k varu, osolíme, přidáme cukr. Do vody vložíme oloupaný chřest a 15 minut vaříme. Po 10 minutách varu přidáme omyté cukety, pokrájené na hranolky. Povařenou zeleninu slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na medailonky. V pánvi rozpálíme olej, maso po obou stranách opékáme.
  • 3
    Podle návodu připravíme smetanovou omáčku a rozpustíme v ní máslo. Nakonec vmícháme protlak.
  • 4
    Na talíře rozdělíme porce masa, přidáme zeleninu a přelijeme smetanovou omáčkou.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.