Vepřová panenka s dušenou mrkví

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
85 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky vepřové panenky velmi jemně naklepeme, osolíme, opepříme, očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo, petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky panenky a orestujeme z obou stran. Maso vyjmeme, přisypeme mrkev, osolíme, okořeníme mletým muškátem, podlijeme troškou vody a dusíme do měkka.
  • 3
    Plátky masa upravíme na talíře, doplníme dušenou mrkví a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.