Vepřová panenka s fazolkami
60 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200gramůFazolky mražené
- 1šálekVoda pitná
- 100gramůKřen
- 4lžíceKečup
- 500gramůVepřová panenka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
- 2Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, omyté, nasekané fazolky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou fazolky měkké.
- 3Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Každou porci můžeme posypat nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.