Vepřová panenka s fazolkami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
  • 2
    Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, omyté, nasekané fazolky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou fazolky měkké.
  • 3
    Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Každou porci můžeme posypat nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.