Vepřová panenka v alobalu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na 5 silnějších plátků a každý prořízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme 1 plátek slaniny, 1 plátek jablka bez slupky a 1 plátek kyselé okurky. Kapsy uzavřeme párátky a položíme na alobal. Každou porci masa potřeme pikantní hořčicí, přiložíme kolečka cibule, plátky slaniny a jablek. Osolíme, okmínujeme, zakapeme trochou vody a každou porci zabalíme zvlášť do alobalu. Položíme na plech a pečeme 30 minut.
  • 2
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.