Vepřová panenka v alobalu
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 700gramůVepřová panenka
- 50gramůAnglická slanina
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 500gramůBramborová kaše
- 3kusyOkurky nakládané
- 2lžíceHořčice
- 1decilitrVoda pitná
- 4kusyJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
15 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na 5 silnějších plátků a každý prořízneme tak, aby vznikla kapsa. Do každé kapsy vložíme 1 plátek slaniny, 1 plátek jablka bez slupky a 1 plátek kyselé okurky. Kapsy uzavřeme párátky a položíme na alobal. Každou porci masa potřeme pikantní hořčicí, přiložíme kolečka cibule, plátky slaniny a jablek. Osolíme, okmínujeme, zakapeme trochou vody a každou porci zabalíme zvlášť do alobalu. Položíme na plech a pečeme 30 minut.
- 2Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.