Vepřová pečeně dušená na pivu se žampiony

53 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
52 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nahrubo, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, z masa nakrájíme čtyři plátky.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme z obou stran. Poté osolíme, opepříme, posypeme paprikou, zalijeme pivem, zamícháme a pod poklicí dusíme. Občas maso obrátíme. Když je maso poloměkké, přimícháme žampiony a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.