Vepřová pečeně na víně

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
37 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme. Poté ho protkneme slaninou, zeleninou okurkami a uzeným masem nakrájenými na klínky. Zbylou slaninu vyškvaříme a vložíme na ni upravené maso a za častého podlévání pečeme do měkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme ze šťávy, kterou zaprášíme moukou, zalijeme vínem a povaříme. Hotovou šťávou maso přeléváme.
  • 3
    Jako přílohy jsou vhodné smažené noky , bramborové krokety a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.