Vepřová pečeně s pepřem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso musíme skrojit tak, aby nám vznikl plát vcelku. Poté ho naklepeme, osolíme, opepříme a pevně svineme a omotáme nití. Větší část másla rozehřejeme na pekáči, maso na něm osmahneme po všech stranách. Mírně je podlijeme a dusíme do měkka.
  • 2
    Jakmile je maso měkké, zahustíme šťávu zbylým máslem rozmíchaným se lžičkou mouky a ještě chvilku povaříme.
  • 3
    Jako přílohy podáváme jemný knedlík, rýži nebo dušenou zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.