Vepřová plec dušená na pivě

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
39 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
629 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a na rozehřátém sádle osmahneme dorůžova.
  • 2
    Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, okmínujeme a podlijeme vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby zaléváme vroucí vodou.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhané chlebové kůrky rozmíchané v pivě a šťávu povaříme a procedíme.
  • 4
    Do šťávy vložíme zpět maso, opepříme, osolíme a jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.