Vepřová plec na česneku

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
60 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí a mírně po všech stranách opečeme na rozehřátém sádle. Podlijeme trochou vlažné vody a za častého obracení upečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme šťávou a podléváme horkou vodou.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme studenou vodou, rozmícháme a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.