Vepřová plec na jehle s křenovou omáčkou

26 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava omáčky: Žervé smícháme s kondenzovaným mlékem, osolíme, opepříme a ochutíme worcesterem. Nakonec vmícháme nastrouhaný křen. Omyté maso nakrájíme na menší plátky, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Na jehly střídavě napichujeme osolené a opepřené kousky masa a kolečka cibule. Špízy opékáme pod rozpáleným grilem v troubě 4-6 minut. Opečené porce stáhneme z jehel, upravíme na talíře a přelijeme studenou křenovou omáčkou. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.