Vepřová plec s houbami, rajčaty a paprikami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
41 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme omyté, na hranolky nakrájené maso, osmahneme a zasypeme hladkou moukou. Znovu krátce osmahneme, vmícháme mletou papriku, osolíme a podlijeme horkou vodou. Dusíme do poloměkka. Potom k masu přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, omytá, na dílky nakrájená rajčata a očištěné, na proužky nakrájené papriky. Opepříme a dusíme doměkka. Nakonec pokrm okořeníme majoránkou. Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.