Vepřová plec se zelím a žampiony

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
61 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, kysané zelí scedíme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, papriku bez jádřince na proužky.
  • 2
    V rendlíku roztavíme 1/2 sádla, přisypeme 1/2 cibule a zpěníme. Přidáme zelí a podusíme doměkka. V hlubší pánvi rozehřejeme zbytek sádla, přisypeme zbylou cibuli, osmahneme, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Jakmile pustí šťávu, přidáme papriku, žampiony a podusíme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. K masu přidáme zelí, promícháme, krátce provaříme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.