Vepřová roláda s nádivkou

100 min.
Evropa
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
30 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
327 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové plecko omyjeme, odkrojíme z něj kůži, vytvoříme tukovou kapsu, osolíme, opepříme. Smícháme suroviny na nádivku - jablka nakrájená nadrobno, sterilovaná rajčata, sůl a pepř, naneseme na plát masa. Maso stočíme do rolády, ovážeme ji nití, aby držela tvar. Rozehřejeme gril na střední stupeň, roládu položíme nad odkapávací misku a gril zavřeme. Grilujeme 50 minut. Maso pokapeme marinádou z červeného vína, medu, chilli papričky, to opakujeme každých 10 minut. Celková doba grilování by měla být přibližně 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.