Vepřová s anglickou slaninou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
913 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolíme maso, prošpikujeme anglickou slaninou, česnekem a cibulí nakrájenou na čtvrtky. Potřeme olejem a pokmínujeme.
  • 2
    Do pekáče nalijeme 3 lžíce oleje a zbylou cibuli osmahneme.
  • 3
    Vložíme maso a dáme péct do trouby. Podléváme horkou vodou a maso obracíme.
  • 4
    Hodinu pečeme, maso vyjmeme a do výpeku přilijeme vodu.
  • 5
    Nakonec šťávu zahustíme moukou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.