Vepřová žebírka na sherry

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1131 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
81 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
644 mg
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na rozpáleném oleji restujeme nasekanou cibuli asi 10 minut.
  • 2
    Potom přidáme sherry, cukr, rajčatový protlak, worcester, hořčici a přivedeme k varu. Povaříme 5 minut, potom omáčku rozmixujeme.
  • 3
    Jednotlivá žebírka osolíme, opepříme a grilujeme v troubě pod rozehřátým grilem 10 minut po každé straně. Potom maso potřeme omáčkou a grilujeme 5 minut. Postup opakujeme asi 3x, dokud nejsou žebírka měkká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.